Efter salg af et byggefelt tidligere på året, udbydes nu de sidste tre ud af i alt fire byggefelter i PH Park. Hvert byggefelt rummer mulighed for 60-70 boliger, og boligerne er placeret i klynger i et rekreativt landskab. Borgmester Morten Slotved siger: ”Vores ambition er et område på forkant med fremtiden, hvor bæredygtige løsninger, høj kvalitet og fællesskaber skal danne rammen om det gode liv midt i et grønt rekreativt landskab.”
Udviklingsplanen for PH Park danner grundlag for udbuddet og beskriver de overordnede principper for bebyggelse og landskab. De bydende skal som en del af deres tilbud levere et skitseprojekt, der beskriver projektet i både tekst og tegning.

250 boliger i naturrigt område

Det er byggefelt 1,3 og 4, der nu udbydes. Når området er fuldt udbygget vil PH Park rumme ca. 250 boliger i et rekreativt offentligt tilgængeligt område.
I starten af 2019 forventer Hørsholm Kommune at kunne offentliggøre de vindende projekter, og herefter skal der arbejdes videre med et dispositionsforslag. Kommunalbestyrelsen ønsker at sikre kvalitet og variation i bebyggelserne, som begynder at skyde op i løbet af 2020.

Stor interesse for boliglisten

Den 1. september lancerede Hørsholm Kommune en boligliste, der gør det muligt for alle med interesse i PH Park, helt uforpligtende, at fortælle om deres boligønsker. Knap 100 mennesker har allerede vist interesse. ”Det tal vidner jo om en enorm interesse for PH Park, og det gør mig begejstret. Jeg er sikker på, at PH Park bliver et fantastisk sted at bo,” siger Morten Slotved.
Alle boligønsker samt kontaktdata vil blive videregivet til kommende bygherrer, så de efterfølgende kan kontakte de interesserede med nærmere informationer om de enkelte boligprojekter.
Boliglisten kan tilgås her: www.ph-park.horsholm.dk/Boliglisten

Det konkrete udbud

Er du nysgerrig efter at se nærmere på udbudsmaterialet, kan du finde det på projektets hjemmeside www.ph-park.horsholm.dk/Udbud. Fristen for indgivelse af tilbud er den 29. januar 2019.

FAKTA – det første byggefelt

Hørsholm Kommune har underskrevet en betinget købsaftale på byggefelt 2 i det nordøstlige hjørne af PH Park med EcoVillage, som har Svanen som investor og Vandkunsten som arkitekt. Parterne skal stå for udviklingen af et moderne, miljørigtigt bofællesskab.