På denne side kan du finde kontaktinformation på de boligudviklere, der står for at bygge boliger i PH Park. Grunden bebygges med private lejeboliger og ejerboliger, og hvis du vil vide mere om boligerne kan du kontakte udviklerne af byggefelterne på nedenstående adresser.

Bofællesskabet Strømmen

Det ene byggefelt kommer til at bestå af bofællesskabet Strømmen og udvikles af EcoVillage.
Få mere at vide om bofællesskabet her

Private lejeboliger i PH Park

De tre øvrige byggefelter kommer til at hedde PH Park og kommer til at bestå af private lejeboliger.

Hørsholm Kommune udvikler sølandskabet i PH Park

Hørsholm Kommune ejer området, der forbinder de fire byggefelter og som skaber adgangsvejen på kryds og tværs gennem PH Park. Kommunens område udvikles til et sølandskab og offentlig park. Der er allerede nu en del interessante træer fra hospitalets tid, og disse træer bevares i videst muligt omfang samt suppleres med flere nye arter.

Har du skrevet dig på Boliglisten tidligere, så er din kontaktinformation givet videre

Hørsholm Kommune har, indtil byggefelterne blev solgt, administreret en infoliste (Boliglisten), hvor interesserede kunne skrive sig op til at få mere information om de kommende boliger i PH Park. Denne infoliste er i forbindelse med salget af byggefelterne nu nedlagt og kontaktinformation er blevet givet videre til PH Park ApS og EcoVillage.

Hvis du har skrevet dig på Boliglisten, er din kontaktinformation således blevet videregivet, og EcoVillage og PH Park ApS vil kontakte dig med nyheder og markedsføring af de enkelte boligprojekter.

Hvis du ikke har skrevet dig på listen og ønsker mere information, henviser vi til ovenstående kontaktinformation til PH Park ApS og EcoVillage.