Formålet med mødet var, at Bedømmelsesudvalget skulle vurdere det indkomne tilbud for byggefelt 1 og 2 i PH Park. Holdningen var, at tilbuddet viste spændende takter. Men processen viste også, at tilbudsgiverne havde brug for mere tid til udarbejdelse af deres bud. Derfor udbydes alle 4 byggefelter i PH Park til september i år. Beslutningen sendes nu videre til ordinær beslutning i ØU og KB.

”Det er overraskende for os, at ikke flere har budt ind på at købe en grund i PH Park” udtaler borgmester Morten Slotved og fortsætter ”Heldigvis er tilbagemeldingerne fra markedet, at mange ønsker at byde i et kommende udbud og at Hørsholm er et attraktivt sted at investere i.”

Hørsholm Kommune går nu i gang med at forberede et nyt udbud af alle byggefelterne i PH Park, hvor der gives mere tid til at afgive tilbud i et travlt marked.

Direktør Ole Stilling siger om det ene tilbud Hørsholm Kommune har modtaget i forbindelse med udbud af byggefelt 1 og 2 i PH Park: ”Tilbuddet viser nogle rigtig gode takter, og svarer på en sympatisk og visionær måde på de principper, som Kommunalbestyrelsen har lagt til grund for udviklingen af PH Park. Vi ser derfor frem til det kommende udbud, hvor tilbudsgiverne får mere tid til at udarbejde deres bud.”