Hørsholm Kommunes kommende attraktive boligområde skal have et navn. Grunden omtales af mange som Hospitalsgrunden eller Sygehusgrunden, og der har da også været hospital siden 1819, hvor Kong Frederik VI skænkede egnen to bygninger til sygehusformål. Nu er hospitalet væk, og inden for ganske få år skyder nye attraktive boliger op. Boligerne kommer til at ligge i parklignende omgivelser med mange muligheder for at leve det gode liv, både ude og inde.

Konkurrence skydes i gang nu

Hørsholm Kommune har netop sat en navnekonkurrence i gang på Hospitalsgrundens hjemmeside, og alle kan være med. Konkurrenceforslag kan indsendes her eller med post til Hørsholm Kommune, Ådalsparkvej 2, 2970 Hørsholm, mrk. Navneforslag. Deadline er 1. maj 2017.

Præmien er et gavekort til Kulturhus Trommen på 500 kr. og findes ved lodtrækning blandt dem, der har indsendt det navn, som kåres som vindernavnet.

Hørsholm Kommune har allerede inden udskrivningen af konkurrencen oplevet stor interesse fra borgerne, og alle forslag, som Hørsholm har modtaget indtil nu kommer også til at indgå i bedømmelsen. Hørsholm Kommune offentliggør løbende de indkomne forslag.

Dommerkomité udpeger vindernavnet

En dommerkomité kommer til at vurdere navnene ud fra en række kriterier, og når det rigtige navn er fundet bliver det indstillet til politisk godkendelse, hvorefter navnet forventes afsløret den 29. maj.

Dommerkomiteen bliver en bredt sammensat gruppe bestående af både indenbys og udenbys borgere samt repræsentanter fra det lokale erhvervsliv og kulturliv samt branding-, historie- og arkitektureksperter.

”Vi har høje ambitioner for vores nye bydel, og de høje ambitioner skal også afspejle sig i navnet, ” siger borgmester Morten Slotved. ”Vi er på udkig efter et navn, som skal være med til at profilere Hørsholm Kommune og vække bred interesse for byen og bydelen.”

Vinderkriterier

Vinderkriterierne er besluttet af et enigt Økonomiudvalg i forbindelse med udskrivningen af konkurrencen. Det helt rigtige navn skal således have

  • Høj markedsføringsværdi
  • Høj grad af historisk tilknytning til Hørsholm Kommune
  • Højt internationalt kendskab, herunder være mundret


Vær med – kom med dit bud senest 1. maj

Konkurrenceforslag kan indsendes her eller med post til Hørsholm Kommune, Ådalsparkvej 2, 2970 Hørsholm, mrk. Navneforslag. Deadline er 1. maj 2017.