Seneste nyt 2017

Principperne for fremtidens boligområde på plads

PH Park er ambitionen om et nyt, attraktivt boligområde med en unik identitet, præget af variation og nytænkning. Med den netop vedtagne udviklingsplan overdrages nu et centralt grundlag for det videre arbejde med at realisere PH Park, til den nye kommunalbestyrelse.

Interesse for at debattere og høre nyt om PH Park

Omkring 60 interesserede deltog onsdag den 29. november i dialogmøde om PH Park i Trommen i Hørsholm. Anledningen var, at Hørsholm Kommune med borgmester Morten Slotved i spidsen, ønskede at diskutere kommunens forslag til principper for byggeri og landskab for PH Park.

Lysinstallation spreder lys i mørket

En gigantisk LYSORM har indtaget PH Park. Den snor sig højt oppe i et af de store gamle træer ud mod krydset Bolbrovej/Usserød Kongevej, hvorfra den vil sprede lys i vintermørket frem til marts 2018.

Åbningsevent på Hospitalsgrunden

Træk i efterårstøjet og mød op på Hospitalsgrunden på lørdag den 7. oktober til spændende aktiviteter, events og taler, se nedenstående program;

Velkommen til PH Park

Farvel til Hospitalsgrunden og goddag til PH Park. Kommunalbestyrelsen besluttede mandag den 25. september, at Hospitalsgrundens blivende navn er PH Park.

At skabe god ny by kræver tid

Økonomiudvalget prioriterede på deres møde den 18. maj, at der afsættes den nødvendige tid til processen for at kunne udvikle Hospitalsgrunden til en attraktiv ny bydel i Hørsholm. Formålet er at få skabt det mest optimale beslutningsgrundlag.

Over 200 navneforslag til Hospitalsgrunden

Mandag den 1. maj sluttede Hørsholm Kommunes navnekonkurrence om det helt rigtige og gode navn til Hospitalsgrunden. Interessen har været overvældende med 228 forskellige forslag.